Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Softpedia 171027: DebEX KDE Plasma Is a Pure Debian GNU/Linux 10 "Buster" Distro with Linux 4.13

"DebEX KDE Plasma Build 171023 is here to replace last year's Build 161001, bringing components from both the Debian Sid and Debian Testing repositories, which means that it doesn't contain any packages from Ubuntu, nor Kubuntu operating systems, thus making it a bleeding-edge GNU/Linux distribution.

Powered by the Linux 4.13.4 kernel, DebEX KDE Plasma is a pure Debian GNU/Linux 10 "Buster" distro that ships with both KDE 4.16 and KDE Plasma 5 desktop environments. It comes pre-installed with the Nvidia 384.90 proprietary graphics driver, the Mozilla Firefox 56.0 web browser, and SMPlayer video player.
"Ships with Refracta Tools so you can make your own Live ISO"

The best thing about the new DebEX KDE Plasma release is that it includes Refracta Tools, which allows users to create their own live and installable ISO images based on Debian GNU/Linux 9 "Stretch" / 10 "Buster" or DebEX KDE Plasma. You don't even have to install the distro to use Refracta Tools, if you have enough system memory".

READ MORE: http://news.softpedia.com/news/debex-kde-plasma-is-a-pure-debian-gnu-lin...?