Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Brother dcp-1510w

Brother dcp-1510W är nöjd med skrivare, det var bara att installera, och köra funkar bra i Ubuntu det går att kopiera på maskin när man trycker på en viss knapp på skrivare, det går att skriva ut från Ubuntu, har inte bara kommit på hur man scannar med den. Annars nöjd.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ibkas bild

Prova med sudo apt-get install ./brscan4-0.4.3-3.i386.deb

notera ./ före brscan4-0.4.3-3.i386.deb

ville68s bild

Tack jag hade visst glömt nåt, det funkade en bit, jag ger inte upp jag ska lära mig mer. Har beställt böcker 2 st om Linux och Ubuntu Trevlig forst.